lauantai 12. huhtikuuta 2014

travlt, travlt, puha!

Tääl on pitänyt aika kiirettä, siitä moinen hiljaisuus.
Toiseksi myös se, ettei kirjastolla vietetyistä päivistä saa kovinkaan mielenkiintoisia postauksia aikaan, he.

Hommia on siis riittäny! Ensin aika kului bilsan kurssin esseen kirjottamiseen, sen jälkeen tenttiin lukemiseen ja mahdollisissa väleissä koitin tehdä yhtä projektityötä kotiin Jyväskylään. Viime viikon torstaina urakka tuli bilsan kurssin osalta kuitenkin pakettiin, ku vuorossa oli kuumotteleva tentti. Suullinen. Ei sentään tanskaksi, mut kumminkin. Puha, niinku täällä sanoisivat. Epäilyistä huolimatta flikka klaaras kuitenkin homman ja sai konkeloida helpottuneena himaan.

Kameran rulla on aika tyhjänä noilta ajoilta, mut jotain löytyy sentään. Yhtenä aurinkoisena sunnuntaina kesken tenttihässäkän pidettiin vähän vapaata, ku Tanskan perhe pyysi lähtemään mukaan Kööpenhaminan eläintarhaan. Perheen pikkuveljet koitti opettaa mulle eläimien nimiä tanskaksi, minä niille suomeksi. Kuolleita eläimiäkään ei näkynyt ollenkaan.



 


Tentin jälkeen viime viikon lauantaina sain tänne kylään minun siskon. <3
Mutta siitä naurunremakkaviikosta ajattelin kirjotella ihan erikseen.

<3

Täällä viikolla jäi kaikki loputkin kurssit pääsiäistauolle, projektityökin Jyväkylään palautettuna. Se on siis pääsiäisloma nyt, aa-jea. 

Tänään liian suuri brunssi mainioimman kämppiksen kanssa meidän parvekkeella, 
aurinkoinen keli ja mieli.


Huomenna lentokentälle vastaan Veeraa! Ja tätähän on odotettu niin ettää. Pari päivää Köpiksessä, sitten junaan suuntana Amsterdam, Pariisi, Arras, aka pääsiäisseikkailu. 
Innostunut? Selvfølgelig eli totta maar. Humlehavenin flikkaa hymyilyttää.

2 kommenttia: